Har du brug for en familieadvokat i Århus? Hos Foraeldreansvar.com har vi som familieadvokater specialiseret os inden for juridiske anliggender med børn i fokus. Vi har et helt særligt indblik i blandt andet forældremyndigheder, tvangsfjernelser samt barnets bopæl og forældrenes samvær, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Der kan ofte opstå problemer mellem de involverede parter, og en grundlæggende splid mellem forældrene kan føre til en uoverskuelig og langvarig konflikt, før man når frem til en fornuftig løsning. Derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan komme hurtigere igennem den besværlige proces.

Kom skridtet videre med den rette advokathjælp

Ønsker du at blive vejledt om dine muligheder inden for området om forældreansvar, så kan du gratis og uforpligtende få en snak med en af vores dygtige advokater. Du kan nemt og hurtigt udfylde blanketten på Foraeldreansvar.com, hvorefter vi vil kontakte dig for at klarlægge dine specifikke ønsker og behov. På baggrund af samtalen vil vi kunne give dig et tilbud om yderligere advokathjælp, hvis du ønsker det, men du er selvfølgelig ikke på nogen måde forpligtet til at acceptere tilbuddet.

Er du i tvivl om noget? Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på telefonen – vi bestræber os altid på at give dig den mest kompetente vejledning i alle aspekter.

Foraeldreansvar.com er en del af advokatgruppen.dk · Telefon 70 10 13 30 · danmark@advokatgruppen.dk

Advokatgruppen er et landsdækkende advokatfirma med kontorer i Århus, Horsens og Fredericia

Vi opererer bl.a. også i Aalborg og Vejle.

Kontakt os for en gratis vurdering af din sag

Få gratis vurdering