Som familieadvokater ved vi om nogen, at sager om forældreansvar kan være et sårbart emne. Vi har stor erfaring inden for området, og vi sætter altid dine ønsker og behov i højsædet, så du får den mest hensigtsmæssige hjælp i forhold til din aktuelle situation. Vi tager hånd om de juridiske aspekter, og i samarbejde med dig arbejder vi hen imod den løsning, der giver mest mening for dig og din familie. Du har mulighed for at booke et gratis advokatmøde, hvor vi sammen kan vurdere din sag samt dine muligheder for komme skridtet videre. Hos Foraeldreansvar.com er vi et advokatfirma med kontorer i Århus, Fredericia og Horsens, og vi glæder os til at hjælpe dig, hvis du har behov for en familieadvokat i Vejle eller omegn.

Tilbud om psykologhjælp i forbindelse med retssag

Det kan i mange tilfælde være en belastende og langvarig proces, når der opstår stridigheder mellem forældrene ved f.eks. skilsmisse, samlivsophævelse eller forældremyndighed. Derfor samarbejder vores familieadvokat med en erfaren psykolog, som tilbyder familieterapi til både forældre og børn i krise.

Hvis du ønsker at blive ringet op for at høre mere om dine muligheder vedrørende forældreansvar, så kan du udfylde den online kontaktformular på Foraeldreansvar.com. Med udgangspunkt i dine informationer vil vi kontakte dig telefonisk, for at snakke nærmere om din specifikke situation og vejlede dig om, hvordan du kan håndtere sagen fremadrettet.

Foraeldreansvar.com er en del af advokatgruppen.dk · Telefon 70 10 13 30 · danmark@advokatgruppen.dk

Advokatgruppen er et landsdækkende advokatfirma med kontorer i Århus, Horsens og Fredericia

Vi opererer bl.a. også i Aalborg og Vejle.

Kontakt os for en gratis vurdering af din sag

Få gratis vurdering